Damasztor Kft.

DAMASZTOR KFT. | KLÍMA ÉS ÉPÜLETGÉPÉSZET

“A megfelelő hőmérséklet nem álom …”

Cégünk jelenlegi formában 2010 óta foglalkozik lakossági és ipari klímarendszerek értékesítésével, telepítésével, karbantartásával, javításával.

Cégünk 2009-ben alakult több kis cég jogutódjaként annak érdekében, hogy a gépészeti kivitelezési (lakossági, ipari) és technológia hűtés üzemeltetési, kivitelezési területeken szerzett tapasztalatokat a műszaki területek közti szinergiák kihasználásával egy dinamikusan fejlődő és stabil anyagi és műszaki háttérrel rendelkező üzleti vállalkozássá egyesítsük. A lassabb, de biztos növekedésben hiszünk, szikla szilárd alapokat építve, erősítve.

Tőlünk csúcsminőséget kap

Elkötelezettek vagyunk az innováció és csúcstechnológia iránt, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást és termékeket nyújtsuk, mert számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb. Minden esetben az ügyfeleink igényei alapján ajánljuk személyre szabott, korszerű és gazdaságos épületgépészeti, illetve klímatechnikai megoldásainkat.

A minőség és a környezet iránti elkötelezettségünknek megfelelően bevezettük az MSZ EN ISO 9001 és MSZ EN ISO 14001 szabványnak megfelelő integrált minőség,- és környezetközpontú irányítási rendszert, így még magasabb színvonalon szolgálhatjuk ki a már meglévő és leendő ügyfeleinket!

Szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy naprakész tudásukkal segítsék a hozzánk forduló ügyfeleket. A dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló gépészeti és klímatechnikai technológiák elsajátítása alapvető igényünk, mert a munkánk egyben szenvedélyünk is.

Telephelyünkön a Daikin HCE elvárásoknak megfelelő bemutatóteremmel várjuk kedves ügyfeleinket.

Környezetbarátok vagyunk

Kiemelt hangsúlyt helyezünk a környezetvédelemre és tevékenységünk során számos környezetkímélő megoldást alkalmazunk, amelyekkel minimalizálni tudjuk a környezeti terhelést.

Az általunk forgalmazott és felhasznált termékek csomagolásából származó szemét szelektív gyűjtése alapvető cégünknél. A keletkező papírhulladék újrahasznosítására is figyelmet fordítunk, melynek érdekében bálázó géppel rendelkezünk, az összepréselést követően a papírhulladékot hulladékudvarba vagy papírgyűjtő iskolákba juttatjuk, ezzel is támogatva a fenntartásukat.

Telephelyünkön lévő főépületen elhelyezett napelemes rendszer szolgáltatja az áramot, Daikin hőszivattyú pedig a meleg vizet és a fűtést. A telepített modern és megújuló energiaforrásainknak köszönhetően az üzemeltetési költségünk közel nulla.

Tekintettel arra, hogy munkánk során jelentős mértékű a járműhasználat, ezért ezen a területen is igyekszünk minél környezettudatosabbak lenni. Jelenleg 6 db elektromos autót használunk és folyamatosan bővítjük flottánkat.

Az ügyfeleink számára elektromos autótöltési lehetőséget is biztosítunk.

Ügyfélbarát és emberfókuszú hozzáállás

Az emberek segítése és támogatása a fő alapelvünk minden téren. Ügyfeleink elégedettsége és öröme a legnagyobb érdem, amit kaphatunk. Fontos számunkra, hogy a kollégáink, szakembereink is jól érezzék magukat cégünknél és támogató környezetben, jó hangulatban végezzék munkájukat. Nyáron például a hőség csökkentésére fagyiberendezéssel kedveskedünk munkatársainknak.

Felelősségvállalás

Segítünk, ahol csak tudunk. Társadalmilag felelősek és aktívak vagyunk. Az általunk támogatott szervezeteket kizárólag azért nem említjük meg honlapunkon, mert ezen tevékenységünk nem reklámcélú.

Bármilyen kérdése, észrevétele van, bizalommal forduljon hozzánk elérhetőségeinken és szakértő munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés megvalósítása a DAMASZTOR Kft.-nél” VEKOP-1.2.6-20-2020-00576 A Damasztor Kft. 29 482 960 Ft támogatást nyert a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és  termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének …-a volt. Jelen projekt keretén belül eszközbeszerzést, illetve ingatlan beruházást valósítottunk meg, melyekkel a 43.22 – Víz-,gáz-,fűtés-,légkondicionáló-szerelés tevékenységünk jelentős technológiai modernizáción ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat. A projekt 2021.10.27-én került befejezésre.