Damasztor Kft.
2022-08-05 admin

Miért jön jól minden irodába egy légkondicionáló? Íme 3 érv!

Az eredményes irodai munkához elengedhetetlenek a kényelmes feltételek. Persze egy alig szellőztetett, nyáron szinte rekkenő hőséget árasztó irodában sem feltétlenül áll le a munka, de a dolgozók hatékonysága garantáltan alacsonyabb lesz az elvártnál. Miért remek döntés a klíma beszerelése még a kisebb irodákba is? Ennek jártunk utána!

1. Produktívabb munkahelyi légkört teremt

Amikor a napi 6-8 órás irodai munkát tikkasztó hőségben kell végigszenvedniük a dolgozóknak, még a legmotiváltabbak munkateljesítménye is jelentősen visszaesik. Ilyenkor a túlzott meleg okozta gyakoribb szünetek akár 1-2 órával is csökkenthetik a hatékonynak nevezhető munkaidőt.

Egy megfelelő teljesítményű klíma még a legnagyobb nyári kánikulában is biztosítja a kényelmes munkavégzéshez és az emberi körülményekhez méltó irodai környezetet.

2. Ügyfelei is kellemesen érzik magukat

Tudta, hogy ügyfelei az irodájába belépve tudat alatt már 1-2 másodperc alatt kialakítanak egy véleményt vállalkozása színvonaláról? Ilyenkor azonnal választ tudnának adni, ha valaki megkérné őket, hogy értékeljék irodáját egy 1-10-ig terjedő skálán.

Ha gyakran fogad potenciális ügyfeleket irodájában, mindenképpen figyeljen a magas színvonal és az ügyfélbarát hangulat kialakítására, hiszen a pozitív első benyomás nagymértékben befolyásolja a sikeres szerződéskötést.

  • Klíma beszerelésével a friss levegő és a kellemes hőérzet garantált. Így soha nem kell egy olyan 30 fokos, fülledt irodahelyiségben tárgyalni a fontos üzleti lehetőségekről, amiből a legszívesebben mindenki minél hamarabb menekülne. Sőt, a légkondi még a legforrófejűbb ügyfeleket is lehűti!

3. Alkalmazottai értékelik az odafigyelést

Ha egy cég dolgozói érzik, hogy a vezetőség mindent megtesz munkájuk megkönnyítése és a kényelmes munkahelyi feltételek biztosítása érdekében, remekül növekszik az elhivatottság és a csapatmorál. Az iroda fejlődése mindenki számára jelzi, hogy vállalkozása valóban előre halad.

Klíma telepítésével már nem is lesz olyan nehéz túlélni a nyári munkanapokat, amikor gyakran még egy átlagos e-mail megírása is hatalmas kihívásnak tűnik. Ez egy olyan befektetés, amiből az alkalmazottak és a vezetőség is minden nap maximálisan profitál.

Egy modern iroda alapfelszereltségei közé tartozik a légkondicionáló. Ugyanis a produktív munkához elengedhetetlen a kellemes hőérzet, amely a hőséggel ellentétben nem vonja el a figyelmet a feladatokról. Az iroda méretéhez illő légkondicionáló beépítésével alkalmazottai mindig remek munkakörülmények között dolgozhatnak, de vállalkozása a betérő ügyfeleknél is jó pontot szerez.

Ha irodájában még nincs klímaberendezés, vagy éppen a régit kellene átnézni, keressen minket bizalommal!